neljapäev, 11. mai 2017

11.05.2017 Neljas koolipäev

Tänane päev algas internetis kohalike ajalehtede lugemisega, näiteks www.thesun.ie ja www.irishtimes.com.

Kui lehed loetud, siis hakkasid õpilased Conor ja Alan meile tutvustama arvuti riistvara. Ühe arvuti lammutasid nad koos Jaanusega päris tükkideks. Heiki ja Piret vestlesid see aeg õpetaja Robertiga. Jutuks tuli ka õppijate tööle saamise võimalused. Piretil tuli hea mõte, et miks mitte mõelda ise oma äri alustamist ja võtta eeskujuks meie kollased IT-bussid, mida kindlasti olete näinud kaubanduskeskuste parklates. Õpetaja oli ideest vaimustuses. Jätsime poistele tahvli „Eesti 100“ juubelišokolaadi, mille nad võivad ära süüa tingimusel, kui nad panevad laiali lammutatud arvuti uuesti kokku ja see läheb esimesest nupuvajutusest tööle.  

Enne lõunapausi osalesime veel Lyndsey raamatupidamise tunnis. Piret ja Jaanus alustasid koos kahe teise õpilasega raamatupidamisprogrammis SAGE mahukama ülesande tegemist. Heiki tutvus samal ajal teemakohase kirjandusega.

 

Nelja päevaga on meie kohalolek kõigile loomulikuks saanud. Me suhtleme õpilastega, õpetajatega ja kooli töötajatega nii sööklas, koridoris, klassis jne. Sagedased küsimused: mis keeles räägite, kas meie keel sarnaneb rohkem vene või soome keelega. Enam-vähem ollakse kursis, kus kandis Eesti asub. 

Selline on meie tunniplaan, kuigi vahel on väikeseid muudatusi.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar